KBA Nijmegen
KBA
KBA

Bezoekadres:
Prof. Molkenboerstraat 9
6524 RN Nijmegen

Postadres:
Postbus 1422
6501 BK  Nijmegen

Tel (024) 382 32 40
Fax (024) 382 32 49
e-mail: info@kbanijmegen.nl

 
KBA Nijmegen
   Routebeschrijving
KBA Nijmegen is gehuisvest nabij de Radboud Universiteit en de Hogeschool Arnhem Nijmegen net buiten het centrum van Nijmegen. KBA Nijmegen is goed te bereiken met de auto of het openbaar vervoer. U kunt gratis parkeren op het parkeerterrein bij de kerk (direct naast het gebouw waarin KBA Nijmegen is gehuisvest).

Trein
Vanuit het centraal station in Nijmegen kunt u vie maal per uur de stoptrein richting Roermond of Venlo nemen en uitstappen op station Nijmegen Heijendaal.

Bus
Vanuit het Nijmegen Centraal zijn er verschillende bussen naar Station Heijendaal waaronder de Heijendaal shuttle (lijn 10).
Verder kunnen automobilisten gebruik maken van de snelle pendelbus Waalsprinter. Deze pendelbus rijdt van P+R Waalsprinter via de busbaan over de Waalbrug naar het centrum van Nijmegen en vervolgens non-stop naar Station Heijendaal.

Vanuit station Heyendaal
U gaat de trap op, linksaf, neem het voetgangersviaduct loop rechtdoor en laat SSH&Gouverneur links liggen de Professor Bellefroidstraat in. Die volgt u met de bocht mee tot het kruispunt met de Groenewoudseweg. Daar steekt u over en dan bevindt u zich in de Prof. Molkenboerstraat. KBA Nijmegen vindt u meteen na de kruising aan uw rechterhand.