0%
Waarschuwing: JavaScript is uitgeschakeld in uw browser. Hierdoor kunt u mogelijk niet alle vragen in deze enquête beantwoorden. Controleer de instellingen van uw browser.

Vragenlijst duurzame inzetbaarheid

In deze vragenlijst wil ik graag van jou als uitzendkracht of gedetacheerde weten of jij vitaal, veilig, vaardig en met plezier aan het werk bent en aan het werk kunt blijven. Ofwel hoe jij je duurzame inzetbaarheid ervaart.

Het beantwoorden van de vragen zal je ongeveer 15 minuten kosten. Door mee te doen, help je mee aan het verbeteren van de duurzame inzetbaarheid van uitzendkrachten en gedetacheerden. Onder de deelnemers die de vragenlijst volledig invullen worden 3 prijswinnaars geloot. De winnaars kunnen kiezen uit een cadeaubon van €100 of een traject ter waarde van €2500. Als je hiervoor in aanmerking wil komen, vul dan je e-mailadres in aan het einde van de vragenlijst. Je hebt tot uiterlijk 20 maart voor het volledig invullen van de vragenlijst. Ik neem uiterlijk twee weken na de deadline alleen met de drie prijswinnaars contact op en doe dit in de laatste week van maart.

Ik ben onderzoeker bij KBA Nijmegen, een onafhankelijk onderzoeksbureau met veel ervaring in onderzoek voor de uitzendbranche. De opdrachtgever van het onderzoek is DOORZAAM, het fonds voor opleiding, ontwikkeling en arbeidsomstandigheden voor de uitzendbranche. Met de uitkomsten wil DOORZAAM de duurzame inzetbaarheid van uitzendkrachten en gedetacheerden stimuleren zodat zij vitaal, veilig, met plezier en vaardig hun werk kunnen doen en kunnen blijven doen.

Als onderzoeker krijg ik alleen de beschikking over geanonimiseerde gegevens, waarin individuele deelnemers en/of organisaties niet herkenbaar zijn. KBA presenteert de uitkomsten voor de totale groep uitzendkrachten en gedetacheerden aan DOORZAAM maar verstrekt nooit individuele gegevens.